Jdi na obsah Jdi na menu

Kde můžete bydlet

21. 1. 2013

Dětský pokojBydlíme v pěkném, velkém, i když nijak luxusním bytě 3+1 v Plzni na Slovanech. K dispozici je ložnice s dvoulůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem a dětský pokoj s palandou. Čili se zde pohodlně vyspí 6 lidí, další by mohli spát jedině na zemi. K dispozici je TV se satelitem, PC s připojením na internet. Více asi napoví fotografie. Dětský pokoj má také balkón situovaný na zahradu, která je společná pro celý dům. Nachází se zde pískoviště a lavičky pod stromy.

Byt se nachází v bytovce v klidné části města. V okolí jsou většinou rodinné domky a zahrádky. Hned přes ulici je pěkné nové dětské hřiště a další o pár set metrů dál. Asi 100 m od domu je řeka, naše oblíbené místo k procházkám, projížďkám, či krmení kačenek. Okolo ní vede cyklostezka, takže je odsud možné vyrážet na cyklovýlety. Nachází se zde také dvě venkovní hospůdky, či spíše bistra, jedna dokonce s dětským hřištěm, kde je možné posedět.

Na místo se snadno dostanete jak MHD (asi 5 min. od nás je stanice tramvaje), tak autem, přičemž místa na parkování je zde dost.

KuchyněKuchyněLožniceKoupelnaDětský pokojobývákobývák